Region

Svet

Region

Ubice mog oca stižu na Super Star! (VIDEO)

Serija "Ubice mog oca" koja iz sezone u sezonu pridobija sve više pažnje kod gledalaca vraća se na Super Star kanal od 6. maja, svakog radnog dana.

Ubice mog oca stižu na Super Star! (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/Superstar Tv




Serija "Ubice mog oca 5" će se emitovati na kanalu Superstar od 6. maja, radnim danima u 21:00. Za sve one koji su propustili prethodni ciklus ovog popularnog krimi trilera, postoji šansa da nadoknade propušteno u naredne dve nedelje.

Ova sezona donosi razrešenje ubistva oca glavnog junaka Aleksandra Jakovljevića, Mileta. Prvi put u seriji, biće prikazana i prošlost koja je uticala na Aleksandrov karakter, sa neočekivanim i teškim događajima. Glavna tema u sadašnjem vremenu i istrazi inspektora je vršnjačko nasilje, inspirisano stvarnim događajima.

Serija "Ubice mog oca" će istražiti težinu ovog problema, sa naglaskom na današnju decu u eri modernih tehnologija, gde se snimci maltretiranja koriste kao sredstvo ucene. Takođe će istražiti problem ćutanja maltretirane dece i njihovo povlačenje u sebe, sa samoubistvom kao jedinim izlazom koji im se čini moguć.

Kao i uvek, očekuju vas velika iznenađenja, ukoliko ste propustili sezonu 5.

Režiju preuzima mlada i uspešna rediteljka Maša Nešković, koja je već režirala jednu epizodu u prethodnoj sezoni.

Glavne uloge tumače Vuk Kostić, Tihomir Stanić, Marko Janketić, Marko Vasiljević, Marko Gvero, Sara Simović, Slaviša Čurović, Miodrag Radonjić, Ivan Zablaćanski, Nina Janković, Sloboda Mićalović, Slavko Štimac i drugi.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>